Call Us For Appointment: +60126907705
Get Your Ecommerce Website Now: Price start from RM1,800 All In

Pemasaran Berkesan dan Efektif

Sistem Reward Points untuk Website Kedai Online

Bagi sesiapa yang mempunyai website kedai online, sistem reward points sangat berkesan untuk menghargai kesetiaan pelanggan dan juga untuk mengikat pelanggan untuk terus membeli belah di website kita. Semua orang sukakan ganjaran, jadi berikan ganjaran dalam bentuk reward points yang boleh ditebus dengan diskaun, hadiah percuma atau juga penebusan tunai. Pastinya pelanggan lebih seronok dan gembira untuk terus bershopping di website kedai online anda.

Reward points merupakan satu konsep pemasaran yang sangat berkesan untuk meningkatkan jualan dan juga mengekalkan kesetiaan pelanggan. Kad kredit, pasaraya besar seperti Aeon, Tesco, Mydin, dan stesen minyak semuanya mempunyai sistem reward points. Sebab itu kami katakan bahawa sistem reward points merupakan konsep pemasaran berkesan dan efektif. Jadi, bagi sesiapa yang memiliki website kedai online, sebaiknya perkenalkan sistem reward points kepada pelanggan anda. Memang menguntungkan. Pelanggan pun lebih kerap bershopping sebab nak kumpul point. Ada jugak yang tolong beli untuk kawan-kawan semata-mata nak kumpul reward points. Memang menjadi lumrah kehidupan manusia, memang suka pada ganjaran dan hadiah. Walaupun nilainya tak seberapa, tapi tetap berusaha untuk mendapatkannya. Kalau tak percaya, cuba tengok dekat pasaraya sabun cuci pinggan yang ade dapat hadiah tuala tangan dengan yang takde hadiah, yang mana satu yang lebih ramai orang beli. Confirm yang dapat percuma tuala tangan tu kan?

Bagi anda yang memiliki website kedai online yang dibangunkan dengan enjin ecommerce Zencart, kami boleh setupkan sistem reward points untuk website anda. Hubungi kami untuk sebut harga ye. Murah je pun. Tapi, pasti memberikan faedah dan keuntungan berganda kepada perniagaan anda. Untuk membaca lebih lanjut tentang, sistem reward points, anda boleh baca disini ya:

reward_points_izzlegacy



Leave A Reply




LIKE to Help Us Grow!!

Contact Details
Company Location
28-1, Block A, Jalan Atmosphere 3
The Atmosphere
Pusat Bandar Putra Permai
43300 Seri Kembangan, Selangor

How To Contact Us

Email: sales@izwanizzati.biz
Phone: +60126907705

Office Hours

Mondays-Sunday: 10:00 - 20:00



© 2012 IzwanIzzati E-Biz Resources Home About Our Sevices Portfolio Blog Contact